Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

Alcoholcontrole en verhuur van alcoholtesters op schoolfeesten

  • Alcohol Security

    Verhuur van alcoholtesters voor schoolfeesten.

    Alcohol Security is een onderneming met een zeer ruime ervaring in het verhuren en verkopen van alcoholtesters aan o.a. scholen en evenementenbureaus.

    Mmet onze jarenlange ervaring en samenwerking met onze producenten kunnen wij u altijd het beste advies geven welke alcoholtester u het beste kunt gebruiken.

    Algemene informatie over verhuur voor schoolfeesten, evenementen ect.

    U kunt bij ons een geijkte alcoholtesters huren voor het uitgaanspubliek en scholieren te controleren op bijvoorbeeld indrinken. Deze elektronische alcoholtester is voor meerdere malen gebruik, u hoeft alleen het mondstukje te verwisselen en is weer klaar voor de volgende ademalcoholcontrole, zo houd u dronken gasten buiten de deur. Ook kunt U uw gasten controleren als ze uw uitgaansgelegenheid verlaten en ze erop attenderen dat alcohol en verkeer niet samen gaan. Wij hebben hiervoor twee alcoholtesters in de verhuur opgenomen. Ook hebben wij voor u de benodigde artikelen om de controle veilig uit te voeren.

    Voordelen:

    Geen aanschafkosten, eenvoudig in gebruik, handzaam, snel resultaat, betrouwbaar, nauwkeurig, en hygiënische door de wisselbare mondstukjes.

    Huurperiode: U kunt de alcoholtester huren vanaf 1 dag.

    Functionaliteit:

    Sportclubs, kantines, scholen, cafés, bardancings, nachtclubs, restaurants, evenementen, concerten, voetbalwedstrijden ect. Het heeft ook een preventieve werking, het uitgaanspubliek moet zich bedenken, als ze uw bedrijf willen bezoeken dat ze rekening moeten houden met een alcoholcontrole.

    Toepasbaarheid:

    Voorcontrole bij het betreden van uitgaansgelegenheden zoals cafe, discotheek, nachtclub, evenementen, voetbalwedstrijden, restaurant om uw gasten te attenderen dat alcohol gebruik voor het betreden niet gewenst is met betrekking op “indrinken”. Na controle om uw gasten controleren als ze uw uitgaansgelegenheid verlaten en ze erop attenderen dat alcohol en verkeer niet samen gaan.

    Kijk voor meer informatie op onze site: www.alcoholsecurity.nl of bel onze klantenservice +31 (0)617 593813.

    U kunt ook ons een mail sturen met uw vraag: alcoholsecurity@hetnet.nl

    Wij werken in de gehele BeNeLux.

    Wij leveren ook wegwerpalcoholtesters en alcoholtesters met euro munt inworp.

    Ook kunt u onze wegwerpalcoholtesters voorzien van uw logo of aankondiging van uw volgend schoolfeest.

  • Wil Matie

    Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het huren van een alcohol tester.

    Het aantal personen wat op alcohol gecontroleerd moeten worden zijn ongeveer 150.

    De alcoholtester moet snel genoeg zijn want het gebeurt bij een toegangspoort. Een printerfunctie is niet nodig.

    Eventueel een beveiligingsmedewerker als meerprijs offreren.

    Het gaat om de duur van een week, 24 uur per dag. De 150 personen komen in die week druppelsgewijs (ongeveer per 20) binnen de poort.

    Vriendelijke groet,

    Wil Matie